365 – 20-05

Normaal als ik samen met mijn zus op vakantie gaat hebben we twee eenpersoonsbedden maar nu blijkbaar had zussie er niet aangedacht om het aan te geven en hadden we een tweepersoonsbed.
Vroeger sliepen we ook altijd samen in een bed. Vanaf ik denk een jaar of 2 tot een jaar of 9 sliepen we samen in een bed.
Zij altijd met haar voeten tussen mijn benen in anders kon ze niet slapen.
Het gaf ook wel een vertrouwd gevoel en ik weet nog dat we toen we allebei een eigen bed kregen het ook weer wennen was om alleen te slapen.

tweepersoonsbedPlaatje internet

 

 

4 gedachten over “365 – 20-05

 1. In België zijn blijkbaar nog hotels met een echt 2persoonsbed. In Nederland treffen we het nooit meer en wij willen dat liever dan 2 bedden.
  Weer herkenbaar Anneke, ik sliep ook met mijn zusje in een bed. Ik dwars aan het voeteneind (ik was toch klein) want zij heeft lang in bed geplast en dan was alles nat en ik en mijn pyama ook… :-(. Wat was ik blij toen ik een eigen bed kreeg!

 2. Ook voor mij herkenbaar.
  Mijn zus en ik sliepen ook een jaartje samen in een tweepersoons opklapbed.
  Ging ze ’s avonds net zo lang aan mijn melktanden draaien tot er weer 1 lod kwam.
  Leuk Anneke, die kleine stukjes van jou!

 3. Ik heb altijd de luxe gehad dat mijn broer(tje) en ik een eigen kamertje en bed hadden. Wij wilden wel graag bij elkaar slapen, maar dat mocht niet.
  Een tweepersoonsbed vind ik prima, maar er moeten wel twee éénpersoons matrassen in liggen, want die bedden waarin je naar elkaar toe rolt vind ik niks. Verwend, ik weet het…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s