Happy Valentine

Je kan geen winkel binnenkomen of je wordt overspoeld door Valentijnartikelen kaarten, bekers, snoep, kleding, dekbedden te veel om op te noemen eigenlijk.

Het felle rood en de vlammende harten, de kaarten met de meest prachtige teksten kijken je allemaal aan en lijken te zeggen

koop mij

Maar ze zijn aan mij niet besteed al moet ik zeggen dat ik een dag van de vriendschap wel een mooie gedachte vind.
Toch is het net als met Moederdag als het van deze ene dag moet komen de vriendschap is het wel heel zuinig eigenlijk.
Liever ervaar ik het hele jaar door de vriendschappen van mensen en gelukkig gebeurt dat ook wel.

Toch ben ik ergens voor gevallen, ik zag een steen liggen in de vorm van een hartje waarop geen vlammende tekst stond maar gewoon simpel ” Jij maakt me blij !”

En dat is mijn Valentijngevoel voor deze dag voor de vriend(inn)en die me lief zijn

“Jij maakt me blij” .

Iets mooiers kan ik me niet voorstellen.

12 gedachten over “Happy Valentine

  1. Zie je hoe simpel het is om iemand blij te maken? Zo kun je Valentijn het beste zien. Gewoon meedoen op je eigen manier! En ik heb nou eenmaal een zwak voor stenen. Ik bewaar ze in soorten en maten. Allemaal gevonden uiteraard, maar ik ben er blij mee.

  2. Ja ik vond hem ook mooi door zijn simpelheid eigenlijk en ik heb ook wel iets met stenen, niet dat ik ze echt verzamel, sterker nog, ik had nog een verzameling halfedelstenen van mijn ex, die heb ik gebruikt als een klein rotstuintje. Maar langs de vijver heb ik ook allerlei verschillende soorten stenen liggen. Het heeft wel iets.

    1. Beantwoord hier maar even want je reactie scherm werkt op een of andere reden niet.

      Een Hulk ( vooral een Hartelijke Hot ) heeft bijna altijd een lach op zijn gezicht.
      Moet je eens kijken hoeveel mooie reacties dat oplevert!

    2. zo heb ik eenzelfde hartje gekregen van mijn buurmeisje waarop staat “veel geluk”.
      In de tuin grote ,maar in de vitrine -kast heb ik stenen liggen die ik gevonden heb in de grotten in Frankrijk zoals kwarts en cristal .Er zitten enkele waardevolle bij. Ook waar ik de namen niet van ken.
      groetjes ,Ria

      1. Ja ik zag ze liggen die stenen en vond ze gewoon mooi en niet zo schreeuwend. Oke ja veel mensen hebben wel iets met stenen he, in mijn tuin ligt ook van alles hoor, weet niet wat precies, mijn ex spaarde toen ook halfedelstenen en niemand wilde die hebben dus heb ik die doos leeggekieperd in mijn tuin en een (duur) rotstuintje er van gemaakt.

  3. Ik heb eigenlijk niks met valentijn. Maar ja, wat doe je als je een relatie hebt. Dan doe je het toch. Terwijl ik zo tegen al dat klakkeloos nalopen van die VS import ben. Ach ja….

Plaats een reactie