Van de hak op de tak…….

Tijger 3 (Middel)Soms heb ik dus geen vast onderwerp om over te bloggen maar een aantal dingen die me opgevallen zijn of die ik verrassend vond.
Zoals dat ik gisteren in diergaarde Blijdorp was en dat precies op die dag een van mijn medebloggers/fotograaf Edward McDunn waar ik graag kom en mee in een fotoclubje ook nog zit,  daar ook was en eveneens met een kaartje van het Kruidvat. We hadden dezelfde tijger op de foto gezet. Helaas heb ik hem niet gezien, had hem zeker wel herkend en het had wel leuk geweest natuurlijk.
Afgelopen zaterdag kreeg ik een miniboekje toegestuurd van een vaste lezer van mijn blogs “grandmothers”  zo’n heel leuk en in mijn geval toepasselijk boekje met prachtige spreuken er in. Hij heeft een ereplaatsje in mijn boekenkastje gekregen.  Een dankmailtje komt er nog aan Lot. Nog even weinig tijd er voor gehad maar ben er reuze blij mee, dank je wel.
Vandaag een saaie beetje grauwe dag eigenlijk, was ook best nog een beetje moe na zo’n druk weekend. Deze dag dus maar eens gebruikt op mijn gemakkie mijn kamer en keuken een beetje schoon te maken.  Het weer schijnt weer beter te worden en dan kan ik er weer een poosje tegen, tenslotte is het niet echt mijn hobby haha.
Nog wel vanmiddag even een rondje gaan fietsen en wat boodschappen gaan doen. Was nog even bij de Lidl waar vorige week die reanimatie was en kwam bij de kassa waar een mevrouw zat die ik vorige week bij de ingang zag staan. Ze vertelde dat de mevrouw was overleden. Ik vroeg of ze dan meteen weer moesten werken maar dat was niet het geval. De winkel was een tijdje dicht gebleven, er waren mensen van slachtofferhulp gekomen en ander personeel om de winkel later weer te openen. Ik vond dat wel goed geregeld want weet zelf nog van die keer dat ik het meemaakte dat het toch wel een tijdje nog in je blijft zitten.  Kan me nog herinneren dat ik de volgende kaartavond twijfelde om te gaan maar toch ging en daar achteraf zo blij om was. Al die mensen althans de meeste die er bij waren geweest waren gekomen en voor, tijdens en na het kaarten werd er heel veel met elkaar over gepraat, ervaringen uitgewisseld en dat deed ons allemaal eigenlijk wel goed om er over te praten en het op zo’n manier toch wel weer te verwerken. Verder een vrij saaie dag zo maar dat mag ook wel een keertje………

Vijverrand

8 gedachten over “Van de hak op de tak…….

  1. Fijn te horen dat het het een leuk boekje vind, het zag er ook zo lief en vrolijk uit, veel kleur en daar hou ik ook van.

  2. Dat was inderdaad wel toevallig Anneke, en het zou best leuk geweest zijn. Dat je mij niet hebt gezien, komt omdat ik niet opval tussen de apen. Triest dat die mevrouw, toch nog is overleden hoor.

  3. Gewoon allemaal leuke interacties . daar houden we van hé!
    Fijn dat er rekening gehouden werd met de gevoelens van het personeel dat bij het sterfgeval aanwezig was.
    En dan nog een prachtige foto als toetje.

    1. Ja dat vond ik ook netjes gedaan. Die laatste foto was eigenlijk een foto om even mijn toestel scherp te stellen van wat “onkruid” en achteraf vond ik hem nog wel leuk ook.

Plaats een reactie