Koppelen…..???

datenVanavond kreeg ik opeens een appje van mijn schoondochter.  Hans iets voor je op Carlo’s tv hihi……… Ik wist echt niet waar ze het over had.
Sowieso kijk ik nooit naar die programma’s dus ik stuurde haar een appje terug. Is dit wel voor mij bestemd. Mijn ex heet namelijk Hans dus ik dacht misschien wil ze iets tegen hem zeggen en heeft ze naar de verkeerde geappt.
Maar nee er bleek dus een kleinkind in dat programma te zijn die voor haar opa Hans een vriendin zocht. Dus mijn schoondochter appte is het wat voor jou Anneke.
Ik schoot eigenlijk wel in de lach. Ze stuurde nog een foto mee. Is ze van plan om met te gaan koppelen. Zou ze denken dat ik dat zou willen.
loesjeMisschien vinden ze het een prettig idee als ik “onder de pannen” ben maar vragen ze zich wel eens af of ik dat eigenlijk wel zou willen.
En natuurlijk zette ik even dat programma aan, tenslotte ben ik ook nieuwsgierig haha. Even later was die man weer in beeld, niks mis mee hoor maar ik zag me daar toch nog niet met Kerstmis mee aan tafel zitten bij wijze van spreken dan.
“Zal ik bellen” appte ze nog, ze had er blijkbaar zin in. Heb haar maar even duidelijk gemaakt dat ik het wel lief vond dat ze aan me dacht maar dank je wel haha. Moet er even niet aan denken.
Zou een man in mijn leven best wel weer leuk vinden, om zo nu en dan dingen samen te doen, een mooie vriendschap en wie weet weer eens vlinders in mijn buik als ik hem zou zien/horen. En verder sluit ik ook niets uit maar heb het nu ook goed. Een man moet dan echt wel iets toevoegen en niet mijn leven van nu weer overnemen van me. Daar heb ik helemaal geen zin in.
Dus niet iemand die verwacht dat ik bij hem intrek en ook nog wel een eigen leven heeft en
niet hoopt dat ik dat voor hem in gaat vullen.
Bestaan zulke mannen, ik geloof het vast en zeker wel en het lijkt me ook best leuk om weer eens hsfile_298981gewoon iemand te vinden die speciaal voor je is of waar ik speciaal voor ben.
En ik welke vorm dat dan zal zijn is niet zo belangrijk want voor mijn gevoel zijn afstand en aantal keren dat je elkaar ziet daar helemaal niet belangrijk bij.
Ik hoop dat opa Hans veel reacties krijgt van dames (tenslotte zijn er heel veel meer dames alleen dan heren volgens mij ) maar ik ben daar echt niet bij.

12 gedachten over “Koppelen…..???

  1. Een nieuwe levenspartner als je al lang alleen bent is inderdaad lastig. je bent dan al zó gewend om alles op je eigen manier te doen dat het héél veel aanpassing gaat vragen. Ik kan me dus wel voorstellen dat je “niet op zoek bent”. Het blijft natuurlijk mogelijk dat je tegen “mr. right” aanloopt zónder dat je op zoek bent maar dan is het een andere start en kom je er wel uit!

  2. Gewoon een leuke vriend met wie je kunt lachen en ook ernst kunt delen, met wie je eens fijn op stap kunt gaan, samen en toch apart. Vlinders?? Och laat ze maar lekker vliegen 🙂

    groetjes, Ria

  3. Klikkerdeklik

    wat men liefde noemt
    wordt in boeken
    en filmen serieus aangedikt

    het lijkt soms een lange trein
    van rozengeur en maneschijn

    ‘t is een wonder
    dat het zonder gedonder
    tussen twee mensen klikt

    Je hebt een fijne schoondochter, Anneke!
    Lenjef 🙂

Plaats een reactie